Veelgestelde vragen

Algemeen

Een lesuur kost €37,50 en duurt 60 minuten. De lessen vinden plaats in blokken van 2 uur.
Let op: Bij veel rijscholen duurt 1 les maar 50 minuten.

Door het grote aantal rijinstructeurs is de wachttijd kort, binnen 2 dagen kan je beginnen met jouw rijlessen.

Op basis van de resultaten van een proefles kan de intructeur een inschatting maken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben.

Wij geven rijlessen door de weeks en ook in het weekend van 08.00 uur t/m 22.00 uur.

De motorrijlessen worden verzorgd in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam, Voorburg, Leidschenveen, Nootdorp, Pijnackern, Rijswijk, Den Hoorn, Wateringen en de omstreken.

Bij ons kunt u ook terecht voor autorijlessen, zowel automaat als handgeschakelde auto's.

Informatie aanvragen kan door het aanvraagformulier in te vullen op de website. Wij reageren altijd erg vlot zodat je snel een beeld hebt van de mogelijkheden!

Ook per telefoon zijn wij natuurlijk te bereiken, namelijk via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 70 216 64 07 of +31 (0) 650404789.

Theorie-examen, AVB Praktijkexamen ( Voertuigbeheersing) en AVD Praktijkexamen (Verkeersdeelname).

Ja de proefles is zeker vrijblijvend! Wij werken graag samen met mensen die het leuk en prettig vinden om  met ons te werken. Als het je bevalt en leuk vind kies je bewust voor onze motorrijschool.

Het rijschoolnummer van onze Motorrijschool  is 5320A1. Dit nummer heb je nodig wanneer je de rijschool wilt machtigen om voor jou een theorie-examen en/of praktijkexamen aan te vragen.

Dit moet minimaal 24 uur van te voren, anders zijn wij genoodzaakt om de les door te berekenen.